aktuality

Letní hokejový kemp v Radostíně nad Oslavou

Přijďte se připojit k našemu srpnovému hokejovému kempu! Zlepšujte své dovednosti pod vedením profesionálních trenérů. Prozkoumejte nové techniky, získejte sílu a rychlost a užijte si skvělou atmosféru s ostatními hráčkami! Přihlaste se nyní a připravte se na úspěšnou hokejovou sezónu!

Soutěž: cestuj s Foxem

Milé hráčky, připravili jsme pro vás zábavnou soutěž, ve které můžete spojit radost z cestování s naším hokejovým týmem. Vaším úkolem je vyfotit se s týmovým předmětem, jakoukoli liškou na co nejvzdálenějším místě od našeho zimního stadionu v Náměšti nad Oslavou. 

hokejový stmelovací kemp

Dovolte nám pozvat vás na náš jednodenní hokejový stmelovací kemp u nás na Vysočině, u týmu FOX VYSOČINA. 

Podpoř holky z foxu

Spojte se s námi na cestě k úspěchu v ženském hokeji. Naše start-upové vášně a inovace přinášejí nové příležitosti pro podporu a růst vaší značky v dynamickém světě sportu. Buďte součástí naší vize a společně podporujme talentované hokejistky na jejich cestě k úspěchu!

zápas proti whc valkyries brno

Slavnostních okamžiků založení ženského hokejového týmu FOX VYSOČINA mohl být přítomen každý, kdo v sobotu 16. března zamířil na zimní stadion v Náměšti nad Oslavou. Dvě hodiny po poledni se konal trénink hokejistek, tedy spíše exhibiční hokejový zápas mezi hráčkami několika klubů. Diváci v hledišti tam mohli sledovat, jak vypadá hokej v podání děvčátek sotva školou povinných i zdatných dorostenek.