Laura Pavlíková

"Makat naplno a věřit si, protože všechno je jenom v hlavě."

„S vášní na ledě, sny o olympiádě a odhodláním stát se nejlepší. Věřím, že s tvrdou prací je možné dosáhnout čehokoliv!“

Laura Pavlíková

Číslo dresu: 11

Post:

Týmy za které nastupuje:

Hokejový vzor:

Hokejový cíl:

Laura Pavlíková - úvodní foto
Screenshot_20240128_220200_com.whatsapp
podklad
podklad

Jak Laura začínala s hokejem

Ahoj, jmenuji se Laura Pavlíková. Na bruslích jsem poprvé stála, když mi byly 4 roky. Díky kamarádovi jsem začala hrát hokej ve Velké Bíteši, kde hrajeme spolu doteď.

S tatínkovou pomocí a maminčinou podporou jsem začala bruslit, bruslit a zase bruslit, co nejvíc to šlo! Pak jsem se posunula do Přípravky, kde jsem měla skvělé trenéry. Nejraději vzpomínám na Karolínu Pfulugovou.

Když mi bylo 5 let, zahrála jsem svůj první zápas. A v 6 letech jsem se zúčastnila svého prvního turnaje ve Zlíně, Capri-sun cup, kde jsem dala svůj první gól a jako památku dostala svůj první puk.

Nejvíc mě baví hrát na pozici levého křídla nebo centra. Obrana mi moc nejde, takže tam radši nehraju. Kromě hokeje se věnuji ještě jízdě na koni, ale hokej mám radši.

Mým velkým snem je reprezentovat Českou republiku na Olympiádě nebo na Mistrovství světa a hrát v nejvyšší ženské lize PWHL. Jak říká táta: „Musíš makat, všechno je jenom v hlavě.“

zápasů
gólů
asistencí